De kracht van Communiceren 2.0

‘Communiceren kun je leren’ met dit uitgangspunt kwam omroep DeSchie.nu naar mijn training ‘De kracht van communiceren 2.0’ die ik gaf voor De Broekriem in Schiedam.

Deze Workshop gaf bij de cursisten vooral inzicht in de communicatie van henzelf, die van de ander en onderling. Cursisten deelden ervaringen met elkaar uit over waar ze tegenaan liepen, werden er veel ervaringsoefeningen gedaan om vervolgens met veel humor en toch ook kritisch naar zichzelf te kijken. Dit geeft cursisten zoveel meer vertrouwen, wanneer ze gesprekken aangaan. En of dit nu een sollicitatiegesprek is, een netwerkgesprek of misschien zelfs wel een gesprek met je eigen partner.

Verbindend communiceren is zoveel effectiever en krachtiger, dan vanuit emotie en onwetendheid. En we doen al zoveel goed, alleen zijn we ons er (nog) niet altijd bewust van.

Kortom, het was weer een ochtend vol ervaringen, inzichten en aha-momenten.

Eén van de cursisten stuurde mij gelijk al in de middag het volgende berichtje….

‘Mirella, ik ben thuis gelijk al aan het uitleggen geslagen wat ik vanmorgen allemaal heb opgestoken. Erg inspirerend en professioneel en met aandacht voor ieder van ons. Mijn dag is al geslaagd, dank hiervoor!’

Check hieronder het nieuwsitem wat omroep De Schie (lokale omroep Schiedam) erover maakte.

Met dank aan Marieke Kalkman (eventmanager) van De Broekriem en locatie Zavor Coffee te Schiedam voor het mogelijk maken van deze gave ochtend!!

Een reactie plaatsen