Wie wil, zoekt een mogelijkheid.
Wie niet wil, zoekt een reden.

Bijzonder teamuitje

Hoe lang zoek jij al naar een teamuitje, wat meer is dan een gezellige activiteit en gezamenlijk eten? Heb jij behoefte aan een activiteit waarbij je ondertussen meer inhoud meegeeft aan je team? Krijg inzicht in:  

 • Hoe werken we als team?
 • Hoe doet ons team dat?
 • Welke rol neemt een ieder in dit proces? Hoe herkennen we dit?
 • Is er veel vertrouwen in elkaar?
 • Hoe gaat de besluitvorming?
 • Hoe is de onderlinge communicatie?
 • Wat is eigenlijk een ‘goed’ team?

Of is er juist een nieuw (samengesteld) team en wil je graag wat aandacht besteden aan het beter leren kennen van elkaar? Dan kan een teambuildingsessie van DoelBewuster bij Stichting Jarige Job jou daarbij helpen! 

Een teambuildingsessie bij Stichting Jarige Job zorgt voor een sterk gevoel van verbondenheid en het creëren van een verfrissende blik op elkaar! Ondertussen zijn jullie maatschappelijk betrokken doordat jullie helpen met het mogelijk maken van verjaardagen voor minder bedeelde kinderen in Nederland! 

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school! Rondom het inpak-proces van de verjaardags-boxen heb ik een teambuildingsessie ontwikkeld. Deze is erop gericht om erbij stil te staan hoe je als team samenwerkt of om elkaar juist beter te leren kennen. Onderwerpen waaraan je nog meer kunt denken om specifiek mee aan de slag te gaan zijn: 

 • Communicatie,
 • Vertrouwen,
 • Betrokkenheid,
 • Kwaliteit,
 • Groepsdynamiek,
 • én natuurlijk plezier (sociale verbinding). 

Uiteraard zal ik vooraf aan de sessie samen met jou, als leidinggevende of HR-medewerker, kijken welke ontwikkelpunten er spelen binnen jouw team. Dit laten we dan terugkomen in de specifieke oefeningen en theorie. Hiermee zorg ik voor een doelgerichte aanpak, inzicht en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft het ook inzicht in eventuele toekomstige ontwikkelpunten voor je team. De feedback die ik krijg is dat iedereen terug kijkt op een betekenisvolle teambuildingsessie waar vooral ook veel plezier gemaakt is! 

De teambuildingsessie is op locatie bij Stichting Jarige Job in de inspirerende Van Nelle Fabriek, te Rotterdam. Een sessie duurt ongeveer 4 uur en is uit te breiden naar een hele dag.

Lunchen voorafgaand aan jullie teambuildingsessie of een etentje erna behoren tot de vele mogelijkheden om van jullie teamdag een complete memorabele dag te maken.

Nieuwsgierig? Stuur me een bericht (info@doelbewuster.com) of bel mij op 06 520 63 452. Ik denk graag met je mee!

Waarom Jarige Job?

Sinds een aantal jaar werk ik met veel plezier als vrijwilliger bij Stichting Jarige Job. Geschrokken door het aantal kinderen dat in Nederland sociaal worden uitgesloten, omdat ze in armoede opgroeien, wil ik graag mijn steentje bijdragen. In Nederland zijn 61.000 kinderen (volgens SCP) die niet op een sportclub zitten, geen muziekles kunnen volgen, niet meegaan met schooluitjes en nóóit hun verjaardag vieren. 

Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardag leed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes! Stichting Jarige Job is landelijk actief en werkt samen met maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor de meest kwetsbare kinderen van de Nederlandse samenleving. Voor meer informatie zie www.stichtingjarigejob.nl

Voor elke teambuildingsessie die ik verzorg bij Stichting Jarige Job doneer ik namens de opdrachtgever een verjaardagsbox!

Na onze Teambuilding dag met Mirella hebben we oa. als doel bewuster meer uit onszelf en elkaar te halen door te blijven vragen. Mirella is gedreven door passie en neemt hier de klant en het gehele team in mee.
Michel van der Schans
Quality Assurance Manager
DORC
De workshop gistermiddag was erg leuk, leerzaam en vele herkenbare situaties. En je kunt het goed en met humor uitleggen! En bedankt voor alle tips!
Renate van Winden
Eventmanager, Kwaliteitsprofessional, Projectcoördinator
Training

Teambuilding
bij Stichting Jarige Job

Hoe lang zoek jij al naar een teamuitje, wat meer is dan alleen een gezellige activiteit en gezamenlijk eten? Heb jij behoefte aan een activiteit waarbij je ondertussen meer inhoud meegeeft aan je team?

Training

NLP
basis training

Welke denkpatronen heb jij? En welk taalgebruik hanteer jij? Hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over deze wisselwerking.

Training

Dynamisch Communiceren

Je wilt duidelijk en respectvol je boodschap, opdracht en/of mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt.

Training

Female Leadership

De training Female Leadership is te vinden op  www.sheriously.com.