Het enige dat tussen jou en je doel staat
is alles wat jij jezelf vertelt
dat je het niet kan.

Individuele Coaching

De aanpak van mij is erop gericht om inzicht in jezelf te krijgen, waardoor verandering nog de enige weg vooruit is. De verandering wordt blijvend versterkt door middel van verschillende methodieken, tools en ervaringsoefeningen. 

Vragen als:

  • Hoe combineer ik werk en privé? 
  • Hoe zorg ik voor meer zelfverzekerdheid? 
  • Hoe neem ik de regie in mijn eigen leven? 
  • Hoe zorg ik goed voor mezelf? 
  • Hoe ga ik makkelijker om met lastige situaties? 
  • etc. komen zeker aan bod. 

Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft, waar jouw kracht ligt en hoe dit te realiseren? Welke belemmeringen liggen nog in de weg naar jouw doel?

Toen ik Mirella leerde kennen voelde ik meteen haar enthousiasme, oprechtheid en bereidheid om me te helpen bij het bereiken van mijn doelen.

Zoals ook recentelijk bij een intervisie gesprek om beter inzicht te krijgen in mijn kern (werk)waarden en doelen. Haar goede methodiek en oprechte aandacht voor de persoon gaf mij het gevoel dat ik centraal stond, waardoor ook mijn focus in het proces de juiste was. En we tot het beoogde resultaat kwamen. Namelijk mijn kern (werk)waarden. Hierdoor wordt voor mij keuzes maken een stuk makkelijker om mijn doel(en) te bereiken.

Verandering en beweging in het leven is prima.
Het is dan ook fijn als iemand je bij kan staan in de juiste richting van deze verandering. Mirella doet dat op een zeer fijne en betrokken wijze.
Peter Blok
Management Consultant
Wat ik bewonder aan Mirella als coach is hoe ze telkens weer binnen weet te komen en dan heel liefdevol en zorgvuldig met me omgaat. Hierbij blijft zij volledig bij zichzelf. En haar ‘brutally honesty ‘ (positief) geeft mij elke keer dat inzicht of zetje om volgende stappen te zetten naar mijn doel(en). Ik voel me echt gezien, gehoord en begrepen. En dat op basis van volledig vertrouwen en veiligheid.
Jeanine Hendriks
Innovation developer & entrepreneur Life Sciences
Pentavations
Mirella zorgt er altijd voor dat ik na een gesprek met haar weer met nieuwe inspiratie en energie naar huis ga. Door het stellen van de juiste vragen, haar enthousiasme en positieve energie zorgt zij ervoor dat mensen weer in hun kracht gaan staan. Kortom, een fijn persoon met een luisterend oor waarbij je je snel op je gemak zult voelen
Iris Barnhoorn
Stresscoach & Mindset motivator