Klanten aan het woord

Toen ik Mirella leerde kennen voelde ik meteen haar enthousiasme, oprechtheid en bereidheid om me te helpen bij het bereiken van mijn doelen.

Zoals ook recentelijk bij een intervisie gesprek om beter inzicht te krijgen in mijn kern (werk)waarden en doelen. Haar goede methodiek en oprechte aandacht voor de persoon gaf mij het gevoel dat ik centraal stond, waardoor ook mijn focus in het proces de juiste was. En we tot het beoogde resultaat kwamen. Namelijk mijn kern (werk)waarden. Hierdoor wordt voor mij keuzes maken een stuk makkelijker om mijn doel(en) te bereiken.

Verandering en beweging in het leven is prima.
Het is dan ook fijn als iemand je bij kan staan in de juiste richting van deze verandering. Mirella doet dat op een zeer fijne en betrokken wijze.
Peter Blok
Management Consultant
Mirella nam de groep op een enthousiaste en ontspannen manier mee in de structuur achter communicatie bij onze maatwerk training “Kracht van communiceren”. Deelnemers hebben nieuwe inzichten gekregen, kwartjes vielen op hun plek en door de open sfeer voelden de deelnemers zich vrij deze te delen met de groep, waardoor er een leuke interactieve sfeer ontstond.
Marieke Kalkman
Eventmanager
De Broekriem
Na onze Teambuilding dag met Mirella hebben we oa. als doel bewuster meer uit onszelf en elkaar te halen door te blijven vragen. Mirella is gedreven door passie en neemt hier de klant en het gehele team in mee.
Michel van der Schans
Quality Assurance Manager
DORC
Mirella zorgt er altijd voor dat ik na een gesprek met haar weer met nieuwe inspiratie en energie naar huis ga. Door het stellen van de juiste vragen, haar enthousiasme en positieve energie zorgt zij ervoor dat mensen weer in hun kracht gaan staan. Kortom, een fijn persoon met een luisterend oor waarbij je je snel op je gemak zult voelen
Iris Barnhoorn
Stresscoach & Mindset motivator
De workshop gistermiddag was erg leuk, leerzaam en vele herkenbare situaties. En je kunt het goed en met humor uitleggen! En bedankt voor alle tips!
Renate van Winden
Eventmanager, Kwaliteitsprofessional, Projectcoördinator
Mirella, ik ben thuis al aan het uitleggen geslagen wat ik vanmorgen allemaal heb opgestoken. Erg inspirerend en professioneel en met aandacht voor ieder van ons. Mijn dag is al geslaagd, dank hiervoor!
Jessica Schuur
Organisatieadvies, Ondersteuning, Coaching voor horeca & onderwijs
Ik vond het een zeer geslaagde training welke je gegeven hebt, mede doordat je een uitermate fijne en prettige persoonlijkheid bent, en zeer positief ingesteld bent wat je m.i. ook op de deelnemers hebt overgebracht. Kortom een geslaagde ochtend.
John (Govert J) Bot
Boekhouder, Controller
Wat ik bewonder aan Mirella als coach is hoe ze telkens weer binnen weet te komen en dan heel liefdevol en zorgvuldig met me omgaat. Hierbij blijft zij volledig bij zichzelf en haar ‘brutally honesty ‘ (positief) geeft mij elke keer dat inzicht of zetje om volgende stappen te zetten naar mijn doel(en). Ik voel me echt gezien, gehoord en begrepen en dat op basis van volledig vertrouwen en veiligheid.
Jeanine Hendriks
Innovation developer & entrepreneur Life Sciences
Pentavations
Ik heb Mirella ervaren als een integere, betrokken en vakkundige coach. Ik ben bij Mirella geweest, omdat ik worstelde met zaken in mijn privéleven. Mirella heeft mij een spiegel voorgehouden en ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen patronen. Ik vond het een zeer waardevolle en mooie ervaring die mij verder heeft gebracht in het bereiken van mijn doelen. Mirella heeft veel voor mij betekend en nog steeds!
Mireille Brockhoff
Administratief medewerker Basisschool