Je kunt niet meer worden dan jezelf.
Je kunt wel meer jezelf worden.

Inzicht in jezelf en de ander

Als Trainer en (team) Coach zet ik teams en individuen in hun kracht door inzicht te geven in zichzelf en in de ander. Hierdoor gaan ze de onderlinge verschillen niet alleen herkennen en erkennen, maar ook waarderen en inzetten. Dit zorgt voor betere communicatie en effectievere samenwerking waardoor teams succesvoller worden en ook het individu tot zijn of haar recht komt.
Door veel ervaringsoefeningen in te zetten, merk ik dat inzicht en verandering ook echt beklijft en duurzaam is, naast theorie, modellen en methodieken. De afwisseling doet het ‘m en dit is de kracht van mijn trainingen!

De trainingen worden op maat gemaakt en is er op gericht om met de opdrachtgever te onderzoeken waar de veranderbehoefte ligt en wat de gewenste situatie is. Het creëren van veiligheid en vertrouwen is essentieel om volgende stappen te kunnen maken.

Ik maak hierbij natuurlijk gebruik van mijn jarenlange ervaring als manager in voornamelijk de technische en medical device sector. Aangevuld met vele methodieken, opleidingen, trainingen en cursussen, die ik met mijn persoonlijke reis eigen heb mogen maken:

  • NLP (Trainer & Coach)
  • Geweldloos Communiceren
  • Teamontwikkeling
  • Teamcoach
  • Kracht van het benoemen
  • Systemisch Werk (familie & organisatie opstellingen)
  • Female Leadership.

Diverse trainingen
Naast maatwerk heeft DoelBewuster ook trainingen, die direct ingezet kunnen worden:

Training

Teambuilding
bij Stichting Jarige Job

Hoe lang zoek jij al naar een teamuitje, wat meer is dan alleen een gezellige activiteit en gezamenlijk eten? Heb jij behoefte aan een activiteit waarbij je ondertussen meer inhoud meegeeft aan je team?

Training

NLP
basis training

Welke denkpatronen heb jij? En welk taalgebruik hanteer jij? Hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over deze wisselwerking.

Training

Dynamisch Communiceren

Je wilt duidelijk en respectvol je boodschap, opdracht en/of mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt.

Training

Female Leadership

De training Female Leadership is te vinden op  www.sheriously.com.

De workshop gistermiddag was erg leuk, leerzaam en vele herkenbare situaties. En je kunt het goed en met humor uitleggen! En bedankt voor alle tips!
Renate van Winden
Eventmanager, Kwaliteitsprofessional, Projectcoördinator
Mirella, ik ben thuis al aan het uitleggen geslagen wat ik vanmorgen allemaal heb opgestoken. Erg inspirerend en professioneel en met aandacht voor ieder van ons. Mijn dag is al geslaagd, dank hiervoor!
Jessica Schuur
Organisatieadvies, Ondersteuning, Coaching voor horeca & onderwijs
Ik vond het een zeer geslaagde training welke je gegeven hebt, mede doordat je een uitermate fijne en prettige persoonlijkheid bent, en zeer positief ingesteld bent wat je m.i. ook op de deelnemers hebt overgebracht. Kortom een geslaagde ochtend.
John (Govert J) Bot
Boekhouder, Controller

Over Mirella

Mirella van den Doel

Kernwoorden: enthousiast, positief, sensitief, humor, krachtig in kwetsbaarheid

Als manager van verschillende afdelingen heb ik vele jaren (>20) ervaring met teams en de individuen in een team. Motiveren en stimuleren van mensen is iets wat ik altijd van nature en met m’n hart heb gedaan. Gaandeweg heb ik geleerd door vele opleidingen en mijn eigen persoonlijke reis, hoe dit nog effectiever toe te passen. Hierdoor kwam ik achter de kracht van kwetsbaarheid, diversiteit en openheid wat als resultaat had dat ik zelf wist waar ik voor stond (kernwaarden). Met dit inzicht werden ook mijn teams  succesvoller.

Het ontdekken van de verschillen in mezelf, de ander en de omgeving en daar volmondig ‘ja’ tegen te zeggen, zorgde bij mij voor een omslag. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen, zag ik mijn talenten en ook dat van de ander. Hierdoor kon ik nog meer verbinding creëren met mezelf en mijn omgeving, waardoor ik het verschil kon maken.

Mijn overtuiging is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om verandering in gang te zetten. Het samen vinden van de verschillende keuzemogelijkheden en de tools die ik je daarbij leer, zorgen voor die duurzame omslag. En of dit nu is, om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer balans in werk en privé of juist de volgende stap in je carrière aan te kunnen? Jij kan het en je hoeft het niet alleen te doen.

Wil je weten of ik iets voor jou en/of je bedrijf kan betekenen?

Ik denk graag met je mee!