Dynamisch communiceren

Helder communiceren

Je wilt duidelijk en respectvol je boodschap, opdracht en/of mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt. Bij communicatie draait het altijd om minimaal 2 partijen: een zender en een ontvanger die iets aan elkaar duidelijk willen maken. Waarbij iemands gedrag (gestuurd door fysiologie, tonaliteit en woorden) een enorme invloed hebben op de ander. Met dynamisch communiceren bedoelen we dat de dynamiek tussen mensen een zeer belangrijke rol speelt om de communicatie effectief te maken waardoor je zowel zakelijk als privé meer kunt bereiken. En het mooie is dat je dit gewoon kan leren. En daarna is het een kwestie van veel oefenen en in praktijk brengen!

De betekenis van je communicatie
is de respons die je krijgt

De workshop Dynamisch Communiceren is drie dagen en leert je belangrijke elementen van het communiceren met andere mensen. Het gaat hierbij om zowel de verbale als non-verbale communicatie.
Je bent je veel bewuster HOE je communiceert en krijgt tools aangereikt om iedereen te kunnen bereiken!
Na de workshop Dynamisch Communiceren ben je in staat om de dynamiek en de structuur van communicatie te doorgronden en de juiste tools in te zetten.

Mirella nam de groep op een enthousiaste en ontspannen manier mee in de structuur achter communicatie bij onze maatwerk training “Kracht van communiceren”. Deelnemers hebben nieuwe inzichten gekregen, kwartjes vielen op hun plek en door de open sfeer voelden de deelnemers zich vrij deze te delen met de groep, waardoor er een leuke interactieve sfeer ontstond.
Marieke Kalkman
Eventmanager
De Broekriem
Training

Teambuilding
bij Stichting Jarige Job

Hoe lang zoek jij al naar een teamuitje, wat meer is dan alleen een gezellige activiteit en gezamenlijk eten? Heb jij behoefte aan een activiteit waarbij je ondertussen meer inhoud meegeeft aan je team?

Training

NLP
basis training

Welke denkpatronen heb jij? En welk taalgebruik hanteer jij? Hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over deze wisselwerking.

Training

Dynamisch Communiceren

Je wilt duidelijk en respectvol je boodschap, opdracht en/of mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt.

Training

Female Leadership

De training Female Leadership is te vinden op  www.sheriously.com.