Over Mirella

Mirella van den Doel

Kernwoorden: enthousiast, positief, sensitief, humor, krachtig in kwetsbaarheid

Als manager van verschillende afdelingen heb ik vele jaren (>20) ervaring met teams en de individuen in een team. Motiveren en stimuleren van mensen is iets wat ik altijd van nature en met m’n hart heb gedaan. Gaandeweg heb ik geleerd door vele opleidingen en mijn eigen persoonlijke reis, hoe dit nog effectiever toe te passen. Hierdoor kwam ik achter de kracht van kwetsbaarheid, diversiteit en openheid wat als resultaat had dat ik zelf wist waar ik voor stond (kernwaarden). Met dit inzicht werden ook mijn teams  succesvoller.

Het ontdekken van de verschillen in mezelf, de ander en de omgeving en daar volmondig ‘ja’ tegen te zeggen, zorgde bij mij voor een omslag. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen, zag ik mijn talenten en ook dat van de ander. Hierdoor kon ik nog meer verbinding creëren met mezelf en mijn omgeving, waardoor ik het verschil kon maken.

Mijn overtuiging is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om verandering in gang te zetten. Het samen vinden van de verschillende keuzemogelijkheden en de tools die ik je daarbij leer, zorgen voor die duurzame omslag. En of dit nu is, om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer balans in werk en privé of juist de volgende stap in je carrière aan te kunnen? Jij kan het en je hoeft het niet alleen te doen.

Wil je weten of ik iets voor jou en/of je bedrijf kan betekenen?

Ik denk graag met je mee!

Opleidingen

nti-nlp-gilde-professionals

Klanten

fysiotherapie vlaardingen
phycom
dorc
Jarige Job logo